Telcom-Hoogspanningscabines-Bouwbedrijf

Voordelen van een hoogspanningscabine

energy_shield-box

Geef uw bedrijf het vermogen dat het nodig heeft

Computers, machines, verlichting, etc.. Uw bedrijf heeft dagelijks heel wat stroom nodig.

Met een hoogspanningscabine kan u beter in de stroombehoefte van uw bedrijf voorzien en geeft u uw bedrijf het vermogen dat het nodig heeft.

Milieu

Bescherm uw bedrijf tegen stroompannes

Hoe groter uw bedrijf, hoe meer stroom u verbruikt en hoe zwaarder de impact van een storing kan zijn.

Een hoogspanningscabine verhoogt de betrouwbaarheid van uw elektrische installatie en beschermt uw bedrijf beter tegen pannes. 

chart-box

Bespaar op uw stroomverbruik

Zelfs met een zonnepaneleninstallatie moet u misschien nog stroom afnemen van het net. En daar betaalt u natuurlijk voor.

Met een hoogspanningscabine kan u stroom afnemen tegen het voordelige hoogspanningstarief en bespaart u iedere maand.

Waarom een hoogspanningscabine door Telcom?

30 jaar ervaring in nutsvoorzieningen

Bij Telcom hebben we meer dan 30 jaar ervaring in nutsvoorzieningen en realiseerden we al duizenden projecten. Uw hoogspanningscabine zou dus zeker niet onze eerste zijn.

Coördinatie & plaatsing van uw nieuwe cabine

Wilt u graag een nieuwe hoogspanningscabine laten plaatsen of uw bestaande elektriciteitsnet uitbreiden? Wij nemen de coördinatie en plaatsing van A tot Z voor onze rekening en zorgen voor een installatie op maat van uw bedrijf.

Renovatie & aanpassing van uw oude cabine

Heeft u behoefte aan meer vermogen? Is uw hoogspanningscabine niet meer conform? Of wilt u graag slimme energie-oplossingen plaatsen zoals zonnepanelen of laadpalen

Wij nemen uw cabine volledig onder de loep, maken de nodige aanpassingen en zorgen dat deze weer helemaal voldoet aan uw noden én de wetgeving.

Audit & onderhoud voor een veilige werking

Vooraleer we uw cabine onder handen nemen, voeren we een audit uit om de werking en veiligheid van uw cabine in kaart te brengen. 

Deze audit vormt de basis voor onze werken en helpt ons ook u te ondersteunen bij het opstellen van de verplichte risico-analyse.

Na de plaatsing of renovatie van uw cabine geniet u uiteraard ook onze service en onderhoudsdiensten.

Telcom-Hoogspanningscabines-Bouwbedrijf

Een hoogspanningscabine laten plaatsen?

Wilt u graag een hoogspanningscabine laten plaatsen?

Contacteer ons voor meer informatie, vraag een offerte aan of maak een afspraak met één van onze experts. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik ook als particulier een hoogspanningscabine laten plaatsen?

Nee, als particulier kan u geen hoogspanningscabine laten plaatsen. Hoogspanningsinstallaties zijn uitsluitend bedoeld voor bedrijven.

Mag ik zelf in mijn hoogspanningscabine komen?

Alleen personen die de juiste erkende opleiding hebben gevolgd, mogen een hoogspanningscabine betreden. Ook al bent u de eigenaar, als u geen erkende opleiding heeft gevolgd, bent u niet bevoegd en mag u niet zelf uw cabine betreden.

Wanneer valt mijn elektrische installatie onder hoogspanning?

Er is sprake van hoogspanning wanneer de spanning in een elektrische installatie hoger is dan 1.000 volt. Om de veiligheid te garanderen bevindt een hoogspanningsinstallatie altijd in een afgesloten gedeelte, de hoogspanningscabine. Hoogspanningscabines komen voornamelijk voor bij bedrijven, instellingen en industrieën met een hoge stroombehoefte.

Wat zijn de voorwaarden voor de plaatsing van een hoogspanningscabine?

Een hoogspanningscabine mag enkel worden geplaatst door een AREI-erkende installateur. Daarnaast moet voor een hoogspanningscabine ook éénmalig een risico-analyse worden opgesteld en moeten hoogspanningscabines ieder jaar verplicht worden gekeurd door een erkend controleorganisme. 

Onze realisaties

Klik op een realisatie om meer te lezen.

Telcom-Hoogspanningscabines-Bouwbedrijf
Hoogspanningscabine voor bouwbedrijf