Telcom, uw partner voor groene & duurzame energie

Bij Telcom specialiseren we al sinds 1989 in energie- en nutsvoorzieningen. Al meer dan 30 jaar brengen wij in opdracht van de grote nutsmaatschappijen nutsvoorzieningen zoals gas, elektriciteit, televisie, telefonie en internet binnen in de Vlaamse woningen.

Sinds 2007 verdiepen wij ons ook in alles wat met groene en duurzame energie te maken heeft. Zo helpen wij ondertussen ook al 15 jaar particulieren en bedrijven met slimme energie-oplossingen zoals zonnepanelen, thuis-batterijen, laadpalen, warmtepompen, airco's en meer.

30+
Jaar ervaring
50+
Werknemers
10.000+
Projecten afgeleverd
10.000+
Tevreden klanten

Onze visie

learning-box

Blijven leren om te blijven groeien

De wereld van groene en duurzame energie staat nooit stil. Daarom wij ook niet.

Als bedrijf volgen wij de evolutie en ontwikkelingen in onze sector op de voet op en blijven wij investeren in onze diensten én onze mensen. Nieuwe technologieën, interne en externe opleidingen,... Alles om onze klanten het beste van onze oplossingen te kunnen (blijven) geven.

chat-box

Een duidelijke communicatie voor een betere samenwerking

Bij Telcom staan we erop dat onze projecten niet gewoon opdrachten, maar samenwerkingen zijn. En in een goede samenwerking is communicatie ontzettend belangrijk.

Daarom behouden we tijdens onze projecten zo veel mogelijk contact met onze klanten. We komen langs en nodigen uit. We luisteren en informeren. We adviseren en bespreken. 

Zo werken we samen naar een resultaat waar zowel onze klanten als wij tevreden over zijn.

chart2-box

Duurzaam ondernemen voor duurzame realisaties

Een groene en duurzame toekomst voor onze klanten begint bij een groene en duurzame aanpak bij onszelf.

Zo zetten we sterk in op duurzaam ondernemen en wekken we zelf al jarenlang onze eigen groene stroom op. Daarnaast nemen we ieder jaar deel aan het Milieucharter van de Voka-Kamers van Koophandel en POM, en hanteren we een MVO-beleid gebaseerd op ISO 14001, ISO 5001 en VCA**.

Telcom-shootbijElkeWim-jdw-074

Join the energy revolution!

Ga voor groene en duurzame energie met slimme oplossingen op maat van uw woning of bedrijf