Nutsvoorzieningen

In opdracht van de grote nutsmaatschappijen brengen wij al meer dan 30 jaar nutsvoorzieningen binnen in de Vlaamse woningen. Van nieuwbouw-aansluitingen tot het vervangen en aanpassen van bestaande aansluitingen, wij nemen de werken volledig in handen.

gasaansluiting-telcom-jdw-030

Meer dan 30 jaar ervaring

Een correcte en veilige aansluiting van uw nutsvoorzieningen is ontzettend belangrijk. Zonder kan u in uw woning niet leven.

Bij Telcom kunnen wij u hiermee helpen. Wij brengen al sinds 1989 nutsvoorzieningen binnen in de Vlaamse woningen en beschikken over alle nodige attesten en kwalificaties. 

Specifiek leggen wij ons toe op aansluitingen voor;

  • Aardgas
  • Elektriciteit
  • Internet
  • Telefonie
  • Televisie

Projectcoördinatie van A tot Z

Grondwerken

Bij het aansluiten van nutsvoorzieningen komen uiteraard ook de nodige graaf- en grondwerken zien. Wij verzorgen deze werken en maken achteraf alles ook netjes terug dicht. Daarnaast zorgen wij tijdens de werken steeds voor een duidelijke signalisatie en afbakening  aan de straatkant.

Aansluiting nutsvoorzieningen

Nadat we de grondwerken hebben uitgevoerd, koppelen we uw nutsvoorzieningen aan het net en brengen we deze binnen in uw woning. Hier plaatsen wij de nodige meterinstallatie en regelapparatuur. Is alles aangesloten zoals het moet, dan zorgen we ten slotte voor een propere afwerking. 

Communicatie

Voor en na de uitvoering van de werken zorgen we voor de nodige communicatie naar alle belanghebbende partijen zoals de netbeheerder. Daarnaast registeren wij ook alle werken en bezorgen wij u achteraf de nodige documenten.

Nutsvoorzieningen aanpassen, uitbreiden of afkoppelen?

Wilt u graag één of meerdere van uw aansluitingen laten aanpassen, uitbreiden of afkoppelen? Ook dan kan u op onze diensten rekenen.

Onze andere diensten

Telcom-laadpalen-jdw-026

Join the energy revolution

Ga voor groene en duurzame energie met slimme oplossingen op maat van uw bedrijf