Telcom ambassadeur worden? Verdien aantrekkelijke beloningen!

Bij Telcom zijn we altijd op zoek naar manieren om onze tevreden klanten te belonen. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe "vriendenactie"! Help ons nieuwe klanten te vinden en ontvang geweldige beloningen als dank voor uw aanbeveling.

49-Telcom bij Kempa013

Hoe werkt het?

Het is simpel! Als bestaande klant kunt u ons nieuwe klanten aanbevelen en daarbij aantrekkelijke cadeaubonnen verdienen. Hier zijn de beloningsopties:

  • €100 cadeaubon (Bol.com, MediaMarkt, Colruyt...): Voor elke aanbeveling die leidt tot de installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen of een airco multi-split systeem.
  • €75 cadeaubon (Bol.com, MediaMarkt, Colruyt...): Voor elke aanbeveling die resulteert in de installatie van warmtepompboilers, mono-split airco's of laadpalen met meer dan één station per locatie.
  • €50 cadeaubon (Bol.com, MediaMarkt, Colruyt...): Voor elke aanbeveling die leidt tot de installatie van een laadstation of andere kleinere projecten.

Verdubbelde beloningen tot en met 31/08/2024!

Om de start van deze actie extra aantrekkelijk te maken, verdubbelen we tijdelijk de beloningen tot en met 31/08/2024! Dit betekent dat u voor een beperkte tijd nog meer kunt verdienen met uw aanbevelingen.