Telcom draagt bij aan versterking elektriciteitsnetten: Onze rol in het Fluvius-project

Telcom is verheugd om deel uit te maken van een belangrijk initiatief van Fluvius om de lokale elektriciteitsnetten in Vlaanderen te versterken.

We zullen ons de komende jaren richten op het leggen van extra laagspanningskabels en het versterken van elektriciteitscabines. Dit omvat onder meer de aanleg van extra 400 volt-kabels om de huidige laagspanningsnetten te versterken, waardoor klanten kunnen aansluiten op meer vermogen voor bijvoorbeeld elektrische voertuigen, warmtepompen of uitgebreidere zonnepaneelinstallaties.

Deze versterkingen zijn essentieel om de groeiende vraag naar elektriciteit aan te kunnen. Met deze investeringen kunnen we ons elektriciteitsnet toekomstbestendig maken en ons voorbereiden op een duurzame energietoekomst.

Wij zijn een van de geselecteerde aannemers die betrokken zijn bij dit project. We zijn verheugd om onze expertise en ervaring in te zetten om bij te dragen aan de versterking van het elektriciteitsnetwerk in Vlaanderen. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame energieoplossingen, zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben.

Wil jij deel uitmaken van dit project? Ontdek onze vacatures en solliciteer vandaag nog!