Stuur ons een e mail naar info@telcom.be
Of bel ons op +32 (0)15 23 78 90

Telcom, uw partner voor groene energie

Telcom is sinds 1989 een specialist op vlak van energie- en nutsvoorzieningen. In opdracht van de grote nutsmaatschappijen brengt Telcom al 25 jaar gas, elektriciteit, telefonie, televisie en internet tot in de woning en plaatsen wij de meterinstallatie en de regelapparatuur. Daarnaast volgen wij de groene-energiesector op de voet. Telcom plaatst sinds 2007 zonnepanelen, zonneboilers, spouwmuurisolatie, dakisolatie, cv-ketels, warmtepompen en installeert sedert enkele jaren elektrische oplaadpunten.

Onze visie

Kennis

Kennis

Groeien vanuit kennis is een must! De evolutie in installatietechnieken verandert steeds sneller en wordt complexer. Door ons aanbod aan interne en externe opleidingen zijn onze techniekers steeds up-to-date.

Communicatie

Communicatie

Duidelijke communicatie zorgt voor een vlotte en overzichtelijke samenwerking. Dit moet op alle niveaus en in alle richtingen gebeuren. Dit in combinatie met een glimlach zorgt voor duizenden tevreden klanten.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Telcom ziet duurzaam ondernemen als belangrijk onderdeel van duurzame groei.Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in een jarenlange deelname aan het Milieucharter van Voka-Kamers van Koophandel en POM.

We voorzien in onze eigen stroomvoorziening en wekken op het dak zelf groene stroom op. In ons wagenpark hebben we elektrische wagens en wagens aangedreven op aardgas, maar ook elektrische fietsen. Ons MVO-beleid is gebaseerd op ISO 14001, ISO 5001 en VCA**.

Lees meer

Ervaren en gediplomeerd eigen team

We voeren al onze werken uit met kwalitatief hoogwaardige materialen en met vakmensen uit uw eigen regio. Onze adviseurs geven u gratis en vrijblijvend advies, onze technici zorgen voor een snelle en correcte service.