Stuur ons een e mail naar info@telcom.be
Of bel ons op +32 (0)15 23 78 90

Verwarming

Telcom staat in voor de installatie van verschillende soorten verwarming. U kan gebruik maken van de Totaalrenovatiebonus, wat uw investering een pak aantrekkelijker maakt.

Zonneboilers

Een zonneboiler zet de energie van de zon om in warm sanitair water voor uw woning. De aankoop van een zonneboiler is een flinke investering, maar op termijn kan u er heel wat mee besparen op uw energiefactuur. Bovendien geniet u van allerlei premies.

Condensatieketels

Dankzij verschillende nieuwe en verbeterde technieken kan centrale verwarming een stuk zuiniger. Een condensatieketel functioneert volgens het principe van de condensatietechniek, waarbij de warmte die in de rookgassen aanwezig is, gerecupereerd wordt. Die extra warmte maakt het verschil, ook voor uw portemonnee.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een geschikt alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie. U bespaart op het verbruik en verkleint uw ecologische voetafdruk door een lagere CO2-uitstoot. U kan de warmtepomp koppelen aan zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit, of aan een zonneboiler voor warm water. Bovendien komt uw investering in aanmerking voor de Totaalrenovatiebonus.

Warmtepompboiler

Een warmteboiler wordt gebruikt om warmte op te wekken en op te slaan. Afhankelijk van het soort boiler kan de warmte op verschillende manieren opgewekt worden: met elektriciteit, via zonnecollector in combinatie met een warmtepomp of met aardgas. Uw investering komt in aanmerking voor de Totaalrenovatiebonus.

Waterverzachter

Hard water heeft allerlei gevolgen, maar ook financiële consequenties. Kalkafzetting vermindert de levensduur van vaatwassers, kranen, wasmachines, ketels en boilers en verhoogt uw energiefactuur. Een waterverzachter kan dit voorkomen.