Stuur ons een e mail naar info@telcom.be
Of bel ons op +32 (0)15 23 78 90

Dak-, zolder of vloerisolatie

Als u isoleert, begin dan met het dak, want dat is de grootste verliespost. Uw dak isoleren levert u al vlug een besparing op van 30% per jaar. Via een ongeïsoleerd dak gaat tot twee keer meer warmte verloren dan via ongeïsoleerde buitenmuren.

Dakisolatie

Door uw dak goed te isoleren blijft deze opgestegen warmte in de winter langer in uw huis en blijft uw woning lekker fris in de zomer. Dankzij dakisolatie kan u ook heel wat besparen op uw energiefactuur en u werkt mee aan een beter milieu.

U kan uw dak langs binnen of buiten isoleren of u kan ervoor kiezen om uw zoldervloer te isoleren. Er bestaan verschillende soorten dakisolatie, elk met hun eigen voordelen.

Lees meer over dakisolatie

Zolderisolatie

Er bestaan verschillende manieren om uw zolder te isoleren, zoals het isoleren van de zoldervloer of het dak. Wanneer u uw zolderruimte enkel als opslagruimte gebruikt, kan u enkel uw zoldervloer laten isoleren. Gebruikt u uw zolder ook als leefruimte? Dan kiest u best voor dakisolatie. Eén ding is zeker: met zolderisolatie geniet u van meer wooncomfort en een lagere energiefactuur

Lees meer over zolderisolatie

Vloerisolatie

Met vloerisolatie zorgt u ervoor dat er geen onnodige energie wordt verspild. De gemiddelde temperatuur van een niet-geïsoleerde vloer schommelt rond de 11°C. Door uw vloer te isoleren kan u deze temperatuur optrekken tot wel 20°C, zelfs in de winter.

Net zoals dakisolatie, bestaan er verschillende soorten vloerisolatie. Afhankelijk van uw woningconstructie en budget wordt het type isolatiemateriaal bepaald.

Lees meer over vloerisolatie

Ontdek onze andere diensten

Onze referenties van isolatie